Українська правда

Луческу: "Закарпаття" зіграло дуже добре

Сергей Шемшученко — 18 квітня 2010, 20:35

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився незадоволений грою своєї команди у матчі із "Закарпаттям".

"Мені складно щось сказати про цю гру. Я незадоволений, і в першу чергу тими, хто давно не грав і сьогодні вийшов у стартовому складі. Чекав від них набагато більшого. Наші сильні сторони - це розкриття флангів і активна гра на флангах. На жаль, Кобін і Шевчук сьогодні цього не зробили, приймали неправильні рішення в багатьох випадках, самі себе блокували, і тому практично не було небезпечних передач у штрафний майданчик, де могли б відгукнутися гравці передньої лінії.

Занадто багато було в другому таймі контролю м'яча, коли можна було прискорюватися. Але це можна пояснити тим, що група гравців, яка брала участь у матчі у Львові, ще не встигла повністю відновитися.

Важливо, що ми завоювали три очки. Складно грати проти команд, які б'ються за те, щоб залишитися в Прем'єр-лізі. Вони, природно, віддають усю свою душу й усі сили для того, щоб спробувати зачепитися за очки. Часом у таких ситуаціях набагато більше бажання урятуватися й залишитися, ніж піднятися нагору.

Треба відзначити, що "Закарпаття" зіграло дуже добре. Помітно, що ця команда буде битися до останнього тура за виживання. Хотілося б їх похвалити. Ми ж, створивши достатню кількість гольових моментів, на жаль, віднеслися до них не дуже зібрано, розслабленно, і тому не забили більше, - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".