Українська правда

Павлов: Я думаю, що Мирон Богданович звернув на когось увагу

Сергей Шемшученко — 18 квітня 2010, 21:47

Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов прокоментував гру 26 туру з "Металістом".

"Невже ви не задоволені нічиєю, що ми зіграли з "Металістом"? На третій день після гри з "Металургом" донецьким, це ж як важко було хлопцям, ми й замін майже не робили.

Я думаю, що Мирон Богданович звернув на когось увагу. Якщо вони увесь час атакували, виходить, ми добре зіграли в обороні, і можна когось залучити в збірну. Якщо ми не забили, то виходить, що нападників не потрібно залучати в збірну.

У нас немає кандидатів у збірну серед форвардів - Вася Сачко вже вийшов із цього віку, а Янузі - представник іншої країни. Якщо чесно, якби хтось сказав, що ми зіграємо з "Металістом" унічию до гри, ми були б задоволені. Але, по тому, як відбувалися події на полі, у якийсь момент мені здалося, що нам могло б пощастити й трохи більше, ми могли б виграти.

Якби суддя боковий дивився на футбол так, як на футбол дивлюся я... Можливо, я помиляюся? Мені здалося, що там було порушення, яке трактується як 11-метровый удар. Цуррі відмовлявся бити пенальті, так що в нас були б шанси забити його, - цитує тренера сайт "Ворскли".