Українська правда

Одноклубник Тимощука може потрапити до в'язниці на три роки

Сергей Шемшученко — 20 квітня 2010, 19:44

Півзахисник "Баварії" і збірної Франції Франк Рібері підозрюється у інтимному зв'язку з неповнолітньою повією.

Футболіст був допитаний поліцією і визнав, що мав контакт з дівчиною, але сказав, що не знав про те, що їй ще не виповнилося 18 років, інформує sports.ru.

Представник прокуратури заявив, що суддя найближчим часом має прийняти рішення, чи буде висунуто звинувачення проти Рібері.

"Якщо Рібері, який одружений і має двох дочок, буде визнаний винним, максимальне покарання складе три роки тюремного ув'язнення і штраф у розмірі 45 тисяч євро", - цитує представника прокуратури The Guardian.

Разом з Рібері був допитаний ще один футболіст - Сідней Гову з "Ліона". Спочатку адвокати гравців наполягали на тому, що обидва проходять у справі лише як свідки.

"Деякі люди, в тому числі Франк Рібері і інші футболісти, спілкувалися з особистостями, близькими до організатора фірми з ескорт-послуг. Тільки у зв'язку з цим Рібері був допитаний поліцією", - сказала раніше адвокат гравця.

Президент Федерації футболу Франції Жан-П'єр Ескалетт відмовився коментувати повідомлення про скандал, який вибухнув за 8 тижнів до початку ЧС-2010.

"Розслідування у справі триває. Більше на даний момент сказати нічого", - заявив президент.