Українська правда

Суркіс: Збитки "Динамо" складають 45 млн. доларів

Сергей Шемшученко — 24 квітня 2010, 14:32

Віктор Леоненко та Ігор Суркіс зустрілися в кадрі програми "3 Тайм" телеканалу ICTV. Ведучий програми Микола Васильков наддав нам фрагменти розмови двох знаменитостей, повну версію якої прокрутять сьогодні по ICTV по завершені матчу "Карпати" - "Динамо" о 23:45.

Суркіс зізнався Леоненку, що найбільший прибуток його клубу приносить рекламний контракт з "ПриватБанком" Ігоря Коломойського, за яким "Динамо" отримує 2 з половиною - 3 мільйони доларів на рік.

Суркіс оприлюднив інформацію, що збитки футбольного клубу за рік складають $45 000 000, і запевнив, що у Ахметова в "Шахтарі" вони іще більші.

Також Суркіс порадив Ярославському поміняти траву на газоні стадіону "Металіст", аби уникнути ганьби, навіть прикинув ціну питання - це $100 000, які, до речі, сам Ігор Суркіс збирається вкласти у реконструкцію футбольного поля на київському стадіоні імені Лобановського, хоча трава на "Динамо" чи не найкраща в Україні.

Розмова Леоненка, ведучого Миколи Василькова і Суркіса тривала дві години, повну розшифровку цієї сенсаційної бесіди ви зможете прочитати на нашому сайті в неділю.