Головне

Суркіс пригрозив розслідуванням договірних матчів

27.04.2010 11:50 654 0
Суркіс пригрозив розслідуванням договірних матчів

Президент ФФУ Григорій Суркіс заявив, що федерація при потребі зможе довести наявність договірних матчів "певних команд" у цьому чемпіонаті.

Про це керівник федерації сказав під час виконкому ФФУ, засідання якого триває у Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"У наступному сезоні при зустрічі з власниками клубів ми поставимо одне запитання: а що на сьогоднішній день тільки адміністративний ресурс Суркіса тривожить власників клубів? А договірні матчі, які граються зокрема в цьому чемпіонаті певними командами? Що, цього ніхто не бачить? Щось я не чув в пресі ні про заангажованість, ні про розподіл очок", - сказав президент ФФУ.

"Повірте мені, якщо потрібно буде довести це, ми доведемо. Що це було раніше, і що сьогодні така ж точно практика коїться в українському футболі. Так, потрібно сьогодні доказову базу мати. Потрібно бачити все, що коїться в українському футболі останнім часом", - наголосив він.

"Ніхто сьогодні не каже, що коли в певному матчі хтось б'є по ногах захисника команди, а ніхто не каже, чому суддя цьому гравцю не показав картку, чи жовту, чи червону. Про це не йде мова", - сказав Суркіс.

Коментарі ()