Українська правда

Ван Гал: Дев'ять разів із десяти ми програємо "Барселоні"

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2010, 09:57

Головний тренер "Баварії" Луі ван Гал після перемоги над "Ліоном" (3:0) у матчі-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів відзначив гру Івіци Оліча й розповів про можливих суперників по фіналу.

"Відмінно, що ми вийшли у фінал. Ми багато досягли в останніх матчах. "Баварія" може перемогти будь-яку команду - тому ми тут. Сподіваюся, що Жозе Моуріньо теж вийде у фінал, але я готовий і до "Барселони", - цитує Ван Гала Welt Online.

"Ми провели дуже гарну гру, відмінно діяли позиційно - не тільки в захисті, але й в атаці. Думаю, якщо будемо так грати до кінця, то нас буде складно перемогти. "Ліон" мав два гарні моменти, але ми мали більше.

Зараз футболісти нашої команди знають, що це таке - провести десять місяців з ван Галем. Це нелегко. Можу сказати, що футболісти щасливі, тому що ми усе ще граємо в трьох турнірах. Це величезна радість для нас.

Оліч забив три голи, але крім того він проробив багато іншої роботи.

Коли почав працювати в "Баварії" то сказав, що захоплююся "Барселоною". Дев'ять разів із десяти ми програємо цій великій команді. Однак, можливо, одному матчі у нас будуть шанси перемогти. Думаю, з "Інтером" у нас буде більше шансів", - цитує Ван Гала sports.ru. з посиланням на офіційний сайт "Ліона".