Українська правда

Гвардіола: Ми знаємо - щоб вийти у фінал, треба видати по-справжньому великий матч

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2010, 10:15

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола напередодні матчу-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів проти "Інтера" сказав, що його команда повинна сконцентруватися на атаці.

""Інтер" - екстраординарна команда. Хоча останнім часом усі говорять про нас, обділяючи увагою міланців. Що ж стосується найближчого матчу, то ми повинні більше контролювати м'яч і атакувати гостріше й частіше, ніж ми це робили в першій зустрічі.

Наші гравці повинні знати, що нам випала величезна честь, ми можемо виграти турнір у другий раз поспіль. Більше такого шансу може не бути. Також мені хотілося б, щоб у матчі-відповідь взяли безпосередню участь наші вболівальники.

Не знаю, вийде в нас усе задумане чи ні. Ми дуже хочемо потрапити у фінал. І в нас є команда, яка здатна це зробити. Але про щось говорити поки рано. У Мілані ми забили першими, однак потім команда встала. До "Інтера" уся наша команда ставиться з величезною повагою. Ми знаємо - щоб вийти у фінал, треба видати по-справжньому великий матч, - цитує тренера sportbox.ru з посиланням на Marca.

Нагадаємо, що перша зустріч цих команд завершилася перемогою "Інтера" з рахунком 3:1.