Українська правда

Прем'єр-ліга. 28 тур. "Динамо" бере реванш у "Закарпаття"

Сергей Шемшученко — 1 травня 2010, 18:07

Київське "Динамо" продовжує перегони за "Шахтарем" у чемпіонській гонці, обігравши у 28 турі "Закарпаття" з рахунком 2:0.

Доволі легко розпочавши гру столична команда вже на 12-ій хвилині відкрила рахунок з пенальті. Після очевидному фолу на Ярмоленку, Мілевський реалізував 11-метровий удар.

Забитий гол зупинив команду, а ось гості пішли вперед, переграючи "Динамо". Кілька разів ужгородці мали забивати, але не вистачало майстерності.

На 38-ій хвилині "Динамо" залишилося у меншості, коли за фол останньої надії був вилучений Алмейда. Хоча у бразильця не було й особливого вибору, оскільки Давидов з Леандро виходили сам на сам з Шовковським.

До завершення матчу "Закарпаття" продовжувало атакувати і вже Шовковському довелося на 45 хвилині рятувати команду після удару головою Леандро.

Другий тайм, граючи у меншості, "Динамо" провело більш цікаво і глядачам стало веселіше. Команди грали у відкритий футбол результатом чого став другий гол у ворота гостей.

На 48-ій хвилині вистрілив Даніо Сілва, який поцілив у ближній кут воріт Надя, який не виручив свою команду. Втім навіть такий рахунок не змусив "Закарпаття" здатися. Команда боролася і билася. "Динамо" удесятьох також мало кілька шансів на збільшення рахунку, але не вистачало точності останнього пасу та влучного удару.

Під завершення гри після удару Микуляка струсонулася поперечка воріт "Динамо", а через кілька секунд суддя Шмигельский мав ставити пенальті за підніжку у штрафній Іванову, але зробив вигляд, що не нічого не сталося.

"Динамо" ж довело гру до перемоги і вже розпочинає підготовку до гри 29 туру з "Шахтарем" у Донецьку.

"Динамо" - "Закарпаття" - 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 Мілевський (10 пен), 2:0 - Даніло Сілва (48)

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва, Вукоєвіч, Шевченко (Несмачний, 89), Ярмоленко, Мілевський, Єрьоменко (Бетао, 40), Михалик (Нінковіч, 26), Маграо, Юссуф, Алмейда

"Закарпаття": Надь, Лисіцин, (Невуче, 58), Райчевіч, Шендрик, Давидов, Бойко, Хауши (Іванов, 65), Болохан, Леандро, Трішовіч, Комарницький

Попередження: Трішовіч (13), Єрьоменко (23), Лісіцин (42)

Вилучення: Алмейда (38)