Українська правда

Павлов: Ми сьогодні усі наїлися гівна, це так, м'яко сказано

Сергей Шемшученко — 1 травня 2010, 09:26

Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов прокоментував розгромну поразку у матчі 28 туру чемпіонату України з "Арсеналом".

"Я думаю, що це потрібно пережити. Це насамперед . Мені важко після такої гри говорити. Звичайно, ми слабкіше грали проти "Арсенала", тому що ті моменти, що ми їм дозволили створити, вони забили все до одного. Ми ж, у свою чергу, при рахунку 1:0, 2:0 створили момент Васі Сачко, але він другу гру поспіль попадає в штангу.

У тому моменті, можливо, від нас відвернулося фортуна, але однаково так опускати руки, як це зробили ми, неприпустимо для нашої команди, яка до цього була командою, яка мало пропускає.

Що сказав гравцям після гри?. Я сказав: Якщо ми будемо шукати одного, то гріш нам ціна. Ми сьогодні усі наїлися гівна, це так, м'яко сказано. І це починаючи з головного тренера, який був сьогодні в такому... , що ой... І сказав, що якщо до кінця чемпіонату побачу, що хтось, не дай Боже, піде відзначати горе, або святкувати дні перемоги, ми цього не заслужили!

В іграх, що залишилися, ми повинні реабілітуватися, насамперед, перед самими собою. Професіонали й перемагають, і програють. Я скажу, що іноді поразка вчить ще більше, ніж перемога, змушує думати, аналізувати, чому це відбулося. А перемога підносить нас туди, наверх і ми не можемо спуститися.

Після того, як ми вирішили глобальне завдання сезону, прописку в Прем'єр лізі в хлопців і в нас, у керівництва в підсвідомості було, усе, будемо догравати. Так у футболі не можна. І сьогодні нас грамотно команда суперника покарала. Незважаючи на те, що ми багато пропустили, я не можу звинуватити воротаря, що якийсь м'яч він міг виручити, - цитує Павлова офіційний сайт "Ворскли".