Українська правда

Костов: Ми атакували проти 10 захисників "Зорі"

Сергей Шемшученко — 1 травня 2010, 10:20

Головний тренер донецького "Металурга" Ніколай Костов після нічиєї (0:0) у 28 турі чемпіонат України із "Зорею" заявив, що в нього немає претензій дот своїх гравців.

"Якщо я скажу, що я незадоволений стараннями наших гравців, це буде неправильно. Хлопці старалися. Ми атакували проти 10 захисників "Зорі".

Гості були дуже організовані в обороні, і вони намагалися проводити контратаки, які були небезпечні. Наші захисники непогано впоралися з контратаками суперника.

Помітно, що наші гравці не перебувають у найкращій формі. Сподіваюся, що є час до фіналу Кубка. Для нас чемпіонат не можу сказати, що закінчений, тоді я б скривдив інші команди. Але ми будемо награвати нашу гру.

Сподіваємося, що з нашою грою ми виграємо Кубок. Це буде наша остання можливість потрапити в Лігу Європи. Сьогодні була непогана гра. Дві команди проповідують різний футбол, з різною філософією. Боротьба була дуже гарна. Я поздоровляю "Зорю", їхніх гравців і тренера, що вони добилися гарного результату, - цитує наставника офіційний сайт "Металурга".