Українська правда

Газзаєв: Ярмоленко - майбутнє українського футболу

Сергей Шемшученко — 1 травня 2010, 19:25

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв вважає абсолютно правильним вилучення у грі із "Закарпаттям" Алмейди.

"У першому таймі грали погано. М'яко кажучи. У другому вже відіграли в гарний футбол. Позначилася спека, адже грали удесятьох. Але у меншості краще грали.

Вилучення було логічним. Алмейда непевно почав гру. Що стосується вилученя у Львові, то я впевнений, що там був чистий 11- метровий, і в підсумку ми втратили важливі три очки. Сто суддів зі ста дали б там пенальті. Вилучення Зозули було абсолютно несправедливим.

Я 45 років у футболі й правила знаю краще, ніж той парубок, який судив. Він зіпсував усю гру. Думаю, ми б довели матч до перемоги, - цитує Газзаєва dynamomania.com.

Також Газзаєв впевнений, що форвард команди Андрій Ярмоленко стане висококласним футболістом.

"Дайте йому спокій . Він (Ярмоленко) відмінний гравець. Він забив 7 м'ячів, зробив 6 передач, сьогодні заробив пенальті. У кожній грі він має 2-3 моменти. Варто набратися терпіння. Він і в основу "Динамо" пробився, і в збірну. Але є непевність, не вистачає стабільності.

Мене він абсолютно влаштовує. Цей гравець доб'ється великих успіхів у футболі. А свою думку залишайте при собі. Треба підтримувати молодих гравців, а не душити, убивати. Це ж майбутнє українського футболу! Повірте мені як професіоналу".