Українська правда

Кононов: "Ми у кожній грі ставимо завдання перемогти"

Сергей Шемшученко — 2 травня 2010, 09:54

Перед львівськими "Карпатами" у кожній грі стоїть завдання перемагати.

Про це після нічиєї у Сімферополі заявив головний тренер львів'ян Олег Кононов, пише офіційний сайт клубу.

"Ми серйозно налаштовувалися на поєдинок, хоча нам вистачало одного очка, аби потрапити до Ліги Європи. Нам було непросто, але ми зробили все, що могли, вирішивши всі питання за два тури до фінішу", - сказав він.

За словами Кононова, обидві команди грали в атакуючий футбол, що мало сподобатися глядачам.

"Хотілося б відзначити, що сьогодні обидві команди грали в атакуючий футбол, були чимало гольових моментів. Сьогодні зустрічалися суперники, які вважають за краще не відсиджуватися в обороні, а грати на атаку. Для тренерів матч вийшов "валідольним", тому що моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт", - підкреслив наставник.

"Ми у кожній грі ставимо завдання перемогти, тому не дивилися на те, як зіграє "Дніпро". Звичайно, знали, що "Дніпро" втратив очки, тому у нас були шанси не лише наздогнати, але і перегнати дніпропетровську команду у цьому турі. Завдання-мінімум було не програти, щоб забезпечити своє єврокубкове місце", - запевнив він.

Кононов додав, що "Карпати" робитимуть ставку на власних вихованців.

"Селекція не закінчується ніколи. Ми спробуємо підсилити проблемні місця. Але наша принципова позиція полягає в тому, щоб шукати резерви усередині команди завдяки поліпшенню гри, професійного зростання гравців, індивідуальної техніки і командної тактики", - підсумував тренер.