Українська правда

Ахметов згадав, коли став ворогом Суркіса

Сергей Шемшученко — 5 травня 2010, 10:24

Власник донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов вважає, що його позицію щодо неможливості роботи президентом ФФУ Григорія Суркіса, мають поважати.

"Що стосується системних проблем і конфліктів, коли голова федерації футболу й власник клубу - в одному обличчі... Я про це вже десять років кажу. Можливо, він цього не чує?

Знаєте, ми вигравали чемпіонат не один раз, і виграємо ще не один раз. І позиція моя ніколи не зміниться. Я завжди говорив, що категорично проти того, щоб голова федерації й власник клубу були однією особою.

Якщо бути точним, то вперше про це я заговорив в 2001 році. 19 червня тоді закінчився чемпіонат, а 20 була прес-конференція, у ній брали участь я, Віктор Прокопенко, Джуліус Агахова. І тоді я сказав про це. Другий раз я сказав про це 1 грудня, днем раніше грали донецький "Металург" з "Динамо". Тоді я теж сказав усе, що накопичилося. З вами, журналістами, я тоді цим і поділився. Це моя позиція. З нею можна погодитися, можна не погоджуватися. Але мені здається, поважати її потрібно, - цитує Ахметова офіційний сайт "Шахтаря".