Українська правда

"Динамо" поверне Варанкова

Сергей Шемшученко — 9 травня 2010, 21:35

Київське "Динамо" збирається повернути білоруського нападника Андрія Воронкова, який грає на правах оренди в "Кривбасі".

Про це заявив власник віце-чемпіонів Ігор Суркіс після матчу з "Шахтарем".

"Калитвинцев нічого не зіпсував. Також важливо створювати команду на майбутнє і набиратися досвіду. А позиції, які необхідно зміцнити, видно неозброєним оком. Нам потрібен гравець середини поля та нападник, а може, навіть і кілька", - сказав президент столичного клубу.

"Ми спробуємо повернути Воронкова, який добре себе зарекомендував у "Кривбасі". Він поїде з командою на збір, за підсумками якого Валерій Георгійович зробить висновки щодо нього", - додав Суркіс-молодший.

За його словами, Газзаєв попереджав, що буде перебудовувати гру команди.

"А перебудовувати завжди складніше, ніж створювати з нічого. Ви пам'ятаєте, коли прийшов Сьомін, він будував команду з нуля, проводив кадрову революцію. Валерій Георгійович ж її перебудовує. А для цього потрібен час і терпіння. У нього такий великий досвід, що я впевнений, у нього все вдасться. Висновки повинні зробити самі гравці і тренери", - зазначив президент.

Як розповів Суркіс, він провів зустріч з Газзаєвим, на якій були сформульовані завдання на новим сезон - "повернути чемпіонство і гідно виступити в єврокубках".

"Для того, щоб потрапити в Лігу чемпіонів, нам доведеться виконати величезний обсяг роботи і дуже багато попотіти, адже рівень команд, які можуть нам попастися при жеребкуванні, надзвичайно високий. Але якщо ми добре укомплектуємо і підготуємося до сезону, нам буде по плечу це зробити", - сказав Суркіс, слова якого наводить офіційний сайт клубу.