Українська правда

Ведучими футбольного шоу Шустера на "Першому національному" будуть Мага і Фролова

Сергей Шемшученко — 14 травня 2010, 08:42

Під час Чемпіонату світу з футболу в ПАР в ефірі "Першого Національного" стартує нова програма "Африканські пристрасті".

Про це повідомляє liga.ua.

"Ми задоволені, що після довгих, іноді важких, цікавих переговорів наша ідея про спільний проект буде втілена. Це великий і дуже амбіційний проект для "Першого Національного" каналу, і ми ставимо перед собою важкі завдання, але переконані, що глядачам буде цікаво", - заявив заступник генерального директора НТКУ з підготовки до Євро-2012 Михайло Метревелі, якого цитує прес-служба компанії.

За словами Савіка Шустера проект буде створений за рахунок спонсорських внесків.

"Ідея почати співробітництво "Першого каналу" з нашою студією саме із цього проекту належить генеральному директору "Першого Національного" Єгору Бенкендорфу. Для цього ми зараз будуємо зовсім нову студію на нашому продакшені, яка б відповідала футбольній і африканської тематиці", - розповів він.

Ведучими прямих ефірів будуть Василіса Фролова й Петро Мага. Шустер виступить у ролі провідного експерта на кожному ефірі.

Протягом дня (коли будуть проходити матчі Чемпіонату світу) ефір "Першого Національного" буде присвячений цій події. Перші два тижні - по три матчі в день (в 14:30, 17:00 і 21:30). За годину до початку першого футбольного двобою розпочнеться телевізійне шоу. Це буде обговорення подій з футбольними зірками, експертами й журналістами з подальшим переходом на трансляцію матчів і поверненням у студію.