Головне

Суркіс роздумує над продажем Мілевського

16.05.2010 23:00 782 0

Російські "Зеніт" чи "Локомотив" офіційно не зверталися до "Динамо" з приводу купівлі форварда Артема Мілевського.

Про це в інтерв`ю "Спорт-Экспресс" розповів Ігор Суркіс.

"Керівництво або інші офіційні представники пітерців на зв'язок поки не виходили. От "Локомотив", наскільки я знаю, був би не проти купити Артема, однак цей клуб реально оцінює свої фінансові можливості.

Сьогоднішній капітан "Динамо" - прекрасний форвард, найкращий бомбардир українського чемпіонату. Цілком припускаю, що Мілевський має мотивацію зіграти в новому для себе турнірі, але не виключаю і його бажання продовжувати кар'єру в Києві. У якійсь мірі варіант із "Зенітом", якщо він дійсно виникне, стане для нього перевіркою на міцність, на вірність клубу, який дав йому путівку у великий футбол.

Зрозумійте, я не бігаю за грошима, і якщо наш капітан буде готовий грати на тому ж рівні, що й в осінній частині минулого сезону, а особливо у виїзному матчі Ліги чемпіонів з "Інтером", мені вистачить витримки не пристати на найсоліднішу пропозицію, - розповів Суркіс.

Також президент "Динамо" розповів, чому він критикував Мілевського.

"Артем забивав, але, на жаль, не в тих матчах, де це було дійсно потрібно. Часом Мілевського підводила дисципліна: не повинен капітан одержувати друге попередження навіть не за ігровий момент, а за банальну відкидку м'яча."

Коментарі ()