Головне

"Шахтар" може продовжити підсилення

17.05.2010 19:56 757 0
"Шахтар" може продовжити підсилення у літнє міжсезоння в разі, якщо когось з гравців куплять провідні клуби.

Про це заявив президент "Шахтаря" Рінат Ахметов у коментарі Gazeta.ua.

"У нас амбіційні цілі. На мій погляд, слабких ліній у нас не має. Подивимося, можливо, наших гравців будуть купувати", .

За словами Ахметова, у його клубу така політика, якщо якісь сильні європейські та світові клуби цікавляться гравцями "Шахтаря", то донеччани завжди йдуть на зустріч гравцям в разі, якщо це вигідно клубу.

"Якщо будуть якісь вагомі пропозиції, то, звичайно, нам потрібно буде підсилення. За великим рахунком, ми б хотіли зберегти склад. Деякі позиції підсилимо для конкуренції", - додав він.

Як повідомив Ахметов, "Шахтар" хотів придбати Тараса Степаненка ще два роки тому.

"Він і зараз молодий гравець, а тоді був зовсім юним. Що стосується Кривцова, то його ми хотіли бачити в себе ще 4-5 років тому, коли він був ще дитиною. Це два сильних гравця, які підсилять гру команди, створять конкуренцію. Вони молоді і їм потрібно адаптуватися. Зі свого боку ми все для цього зробимо", - додав власник донецького колективу.

"Містером Луческу цікавляться багато клубів. Чому? Тому, що він успішний тренер, досвідчений, кваліфікований і досягав значних перемог з усіма командами, з якими він працював. На сьогоднішній день він у "Шахтарі" і ми дуже цьому раді", - зазначив Ахметов.

Ахметов також заяви, що на чемпіонаті світу з футболу вболіватиме за національну збірну України. "Її там не має? Тоді вболіватиму за гарний футбол".

Коментарі ()