Головне

Воронін приїде на гру збірної

17.05.2010 22:17 899 0
Нападник московського "Динамо" та збірної України Андрій Воронін приїде на матч національної команди підтримати своїх партнерів.

Про це заявив головний тренер "синьо-жовтих" Мирон Маркевич, інформує прес-служба ФФУ.

"Врахувавши особисте прохання Олександра Шовковського, ми його не викликали. Очікуємо, що Олександр долучиться до збірної напередодні матчу з голландцями. Андрію Вороніну у понеділок мають зробити операцію на носі. Однак, аби підтримати своїх колег, він приїде до Харкова на гру з литовцями", - сказав він.

"Не все гаразд зі здоров‘ям і в Хачеріді та Валяєва, травмовані Мандзюк та Федорів. Останній нещодавно отримав розтягнення стегна. Інших проблем не бачу", - додав Маркевич.

За словами наставника збірної, тренерський штаб "буде стежити за Кулаковим, Кожановим, Степаненком, Кривцовим, травмованим Голодюком та іншими".

"Для прикладу, Кожанову я відверто сказав, що залучатиму його у збірну після того, як він скине зайвих кілограмів п'ять", - розповів тренер.

Маркевич також наголосив, що рішення про залучення того чи іншого футболіста до лав національної команди приймається не одноосібно, а винятково колегіально - на засіданні тренерського штабу збірної: "Для нас важлива якість гри. Без неї не буде жодного результату. Хочемо, аби команда грала у футбол, який би подобався вболівальникам".

Коментарі ()