Українська правда

Агент Срни заявляє, що його підопічному комфортно в Донецьку і все залежить від Ахметова

Сергей Шемшученко — 22 травня 2010, 10:39

Агент хорватського півзахисника "Шахтаря" Даріо Срни Дамір Штімац вважає, що його підопічному поки немає сенсу залишату команду з Донецька.

"Даріо дуже задоволений в "Шахтарі" і йому немає сенсу йти. У той же час, постійно присутній інтерес кількох європейських топ-команд. Є він і зараз. Можливо, щось стане відомо в найближчі два-три тижні.

Поки я не можу назвати команди. Можу лише сказати, що це провідні клуби із престижних європейських чемпіонатів. У будь-якому разі, чи відбудеться перехід, залежить від того, що скаже "Шахтар" і його президент Рінат Ахметов.

Йому вже 28 років. І на мою думку, якщо "Шахтар" хоче провернути вдалий трансфер Даріо в один з європейських топ-клубів, оптимально було б це зробити влітку. У той же час хочу ще раз сказати, що мій підопічний усім задоволений в "Шахтарі".

У Даріо чудові відносини із президентом клубу Рінатом Ахметовим. Не тільки робочі, але й дружні. Даріо буде задоволений, залишиться чи в Донецьку або отримати можливість пограти в топ-чемпіонаті", - цитує агента "Блік"