Українська правда

Коноплянка: За місце у складі на Євро-2012 треба боротися з перших матчів

Сергей Шемшученко — 25 травня 2010, 09:14

У збірній України більше, ніж у клубі, працюють над витривалістю.

Про це розповів півзахисник "Дніпра" та збірної України Євген Коноплянка, пише офіційний сайт ФФУ.

"Тренуватися не важко. Є багато нового для мене, адже у кожного тренера - своє бачення і стратегія. Скажімо, у збірній ми більше, ніж у клубі працюємо над витривалістю і швидкістю. Але у цьому немає нічого складного, головне - працювати і не зупинятися в розвитку. Адже якщо зупинишся, то думка тренера про твої здібності може змінитися", - сказав Коноплянка.

"Звісно, як будь-який футболіст, я люблю забивати, але ще більше мені до вподоби розпочинати атаку зсередини, створювати її. Я просто впевнений у своїх силах і відчуваю, що можу показати на полі багато. Я можу зіграти і ліворуч, і праворуч, але більш комфортно почуваю себе на лівому фланзі. Просто у "Дніпрі" Феррейрі незручно справа, але, виходить, що й мені там - "не дуже", тому ми з ним постійно міняємося краями. Якщо відверто, мені все одно - чи є у мне конкуренти. Найважливіше - показувати на що я здатний і думати в першу чергу про свою гру", - додав півзахисник.

"За місце у складі на Євро-2012 треба боротися з перших матчів, не дарма ж нас викликали до збірної, тому вже дуже хочеться зіграти в офіційній грі", - розповів Євген.