Українська правда

Суркіс: "Рахунок на табло відображає хід гри Україна - Литва"

Сергей Шемшученко — 26 травня 2010, 19:08

Збірна України під керівництвом Мирона Маркевича чудово дебютувала.

Так вважає президент ФФУ Григорій Суркіс, пише UA-Футбол.

"Вважаю, що збірна під керівництвом Мирона Маркевича чудово дебютувала. До цього моменту у сучасній України нові тренери збірної починали свою роботу з поразки або з нічиєї. Всі хлопці зіграли з повною самовіддачею. На мій погляд, рахунок на табло у повній мірі відображає хід сьогоднішньої гри", - сказав він.

За словами Суркіса, він відразу після матчу привітав команду та тренерський штаб з вдалою грою.

"Я щойно вийшов з роздягальні, де привітав команду та побажав їй успіхів, а також, щоб вона два наступних товариських матчі завершила якщо не з таким великим рахунком, то хоча б з позитивним результатом для команди", - розповів президент ФФУ.

"Маркевич хоче нав'язати команді атакуючий і комбінаційний стиль гри, який би подобався глядачам. На мій погляд, збірна зробила з Литви "грушу", на якій можна було випробувати методики Маркевича. Впевнений, цю перемогу не потрібно недооцінювати, але і переоцінювати також не варто. Давайте, подивимося, що буде у другій зустрічі, у третій зустрічі, коли Маркевичу доведеться варіювати і командною тактикою, і складом", - зазначив Суркіс-старший.

На думку Суркіса, чотири-п'ять гравців основного складу, до чиїх прізвищами всі звикли, не полетять на товариську гру з Норвегією.