Головне

Матч Україна-Румунія транслюватиме ICTV ВІДЕО

27.05.2010 11:12 1208 0
Матч Україна-Румунія транслюватиме ICTV ВІДЕО
Трансляцію матчу Україна-Румунія в суботу о 20:30 виконуватиме студія ICTV, повідомляє "Третій Тайм".

Про це домовилися офіційний партнер Федерації футболу України UFI та керівництво телеканалу. Ця новина приємна, адже телеканал ICTV один із лідерів телевізійного рейтингу, більше того, цього року в ефірі каналу відкрито велике футбольне мовлення - це розважальна програма "Інший Футбол" та дискусійна студія "Третій Тайм".

Ведучій останнього проекту Микола Васильков розкрив подробиці угоди.

- Скажіть, ICTV придбало лише одну гру, чи можна чекати, що збірна повністю перебереться на "помаранчовий канал"?

- Поки йдеться про окремий матч у Львові. Бажання бачити збірну України на ICTV постійно є і у керівництва телеканалу, і у глядачів, і навіть у футболістів. Проте перемовини тривають.

- Чого чекати від трансляції у Львові?

- Напередодні Чемпіонату світу з футболу, який показуватиме ICTV, телеканал уклав угоду з трійкою найкращих українських коментаторів Віктором Вацком, Дмитром Джулаєм та Денисом Босянком. Не виключено, що хтось із них коментуватиме матч збірної України проти Румунії. А в парі з коментатором відпрацює гість, так звана "футбольна людина", чиє ім'я стане відомо в п'ятницю. Ці переговори теж йдуть, адже угоду підписали щойно, і всі деталі наразі не відомі.

- Ваш проект "Третій Тайм" виходить в етер в суботу о 23:30, тобто практично за годину після завершення матчу. Ви будете обговорювати збірну?

- Авжеж. Віктор Леоненко та Фозі уже готуються до цієї програми, головним об'єктом їхніх стріл стане збірна Маркевича, і дві її гри проти Літви та Румунії, будуть всі голи, всі суперечливі епізоди, коментуватимуть гру команди колишні тренери націоналки.

Взагалі, збірна - це Number One за кількістю новинних хед-лайнів. Чого варте лише тренування команди на гольфових полях клубу Суперіор у Харкові, коли Шевченко і вбрався і поводився як професіонал, а решта збірників мала кумедний вигляд у мішкуватих спортивних костюмах. А як били по м'ячу?! У цирк не ходити!

У студії "Третього Тайму" знову з'явиться гість, ми матимемо пряме включення з тренерами збірної, є домовленість, що опівночі по телефону гру команди прокоментує Андрій Воронін, який дивитиметься гру в Туреччині. Взагалі, у збірній все цікаво, від тренера Маркевича і прес-аташе Гливинського, до наймолодших новачків.

Коментарі ()