Головне

Гру "Шахтар" - "Динамо" будуть судити італійці

03.05.2010 21:21 558 0

Матч 29 туру Прем'єр-ліги між "Шахтарем" і "Динамо", який відбудеться у середу, 5 травня, на "Донбас Арені", обслуговуватиме бригада рефері з Італії, персональний склад якої вже визначено національною Асоціацією арбітрів цієї країни на прохання ФФУ.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Президент Асоціації Марчелло Ніккі повідомив українську федерацію, що серед кола топ-фахівців вони зупинили свій вибір на талановитому рефері ФІФА Паоло Тальявенто, який нині перебуває на курсах УЄФА в Ньоні, звідки 4 травня і вилетить до України.

Цей авторитетний спеціаліст обслуговував в Серії А нинішнього сезону такі матчі: "Лаціо" - "Рома", "Самдорія" - "Дженоа", "Рома" - "Мілан", "Ювентус" - "Рома".

Асистентами Паоло Тальявенто у цьому матчі будуть Ренато Фаверані та Андреа Стефані - обидва асистенти рефері ФІФА, - а також Емідіо Морганті (4-й арбітр).

Президент Асоціації арбітрів Італії висловив жаль з приводу того, що не зможе в зазначену дату задовольнити прохання ФФУ відносно кандидатури відомого рефері ФІФА Роберто Розетті, оскільки напередодні фінальної частини ЧС-2010 він перебуватиме на спеціальних курсах ФІФА в Цюріху.

Коментарі ()