Головне

Ахметов: Чотири роки тому я сказав Суркісу: ви не заслуговуєте виграти чемпіонат

05.05.2010 09:06 459 0

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов одним з найголовніших чинників успішного результату перед грою з "Динамо, вважає заповнені трибуни "Донбас-Арени".

"Найголовніший показник підтримки - те, що в касах уже, здається, сім днів немає квитків на матч. Найголовніша підтримка - це й буде переповнена "Донбас Арена". Усі вболівальники будуть підтримувати нашу команду, от це найголовніше для футболістів.

І мені здається, що заради таких ігор варто жити. Ви ж бачите, що цей матч те саме що двобої Ліги чемпіонів. Колись я сказав Суркісу... 10 травня 2006 року ми грали в Києві, у нас було порівну очок, і та гра вирішувала чемпіонство, після першого тайму ми програвали 2:0, потім рахунок зрівняли, і грали 14 травня "золотий" матч.

Я побачив трибуни стадіону "Динамо" і сказав: "Ви не заслуговуєте виграти чемпіонат". Він запитав: "Чому?". Я відповів, що їх стадіон - місткістю 16 000 місць, а вболівальників прийшло 13 000 гра на вирішальний матч. Значить не всі вболівальники хочуть, щоб їх команда виграла чемпіонат. На цей матч повинно було прийти 19 000, 18 000 уболівальників, і ще сотні тисяч бажаючих потрапити на стадіон.

У нас місткість стадіону - 51 504 місця, я не знаю, скільки людей прийде по абонементах, а квитків у продажі вже немає... І взагалі, на цей матч прийшло б 100, 150, 200 тисяч уболівальників. Вони б із задоволенням підтримали нашу команду. Виходить, цього чемпіонства чекають уболівальники. Раз уболівальники чекають чемпіонства, виходить, футболісти повинні все для цього зробити, - цитує Ахметова сайт "Шахтаря". 

Коментарі ()