Головне

"Динамо" придбає нападника та півзахисника

06.05.2010 16:32 332 0
Київське "Динамо" планує підсилитися півзахисником та нападником.

Про це "Львівській газеті" розповів президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Уже маємо список футболістів, які здатні підсилити "Динамо", - зазначив Ігор Михайлович. - Звісно, поки немає підписів у контракті, імен не називатиму. Можу лише сказати, що придбаємо двох-трьох гравців". 

За повідомленнями іноземних ЗМІ, цьогоріч улітку до Києва може перебратися форвард бразильського "Крузейро" Тьяго Рібейро. За 24-річним нападником (186 см, 74 кг) уважно стежить і фіналіст Ліги чемпіонів цього сезону "Баварія", скаутів якої неодноразово помічали на матчах за участю футболіста.

У чемпіонатах Бразилії гравець провів 88 поєдинків, в яких відзначився 18 голами. Варто зазначити, що в протистоянні 1/8 фіналу Кубку Лібертадорес проти уругвайського "Насьоналя" (3:1) Рібейро оформив хет-трик. Тьяго вже встиг пограти в Європі. У сезоні 2004/2005 він виступав у "Бордо", але не досяг там успіху: всього сім матчів і жодного гола.

Із наближенням завершення сезону активніше почала циркулювати інформація про перехід із "Динамо" Артема Мілев­ського. Мовляв, нападником за­цікавилися клуби з Росії, Франції та Англії. Ігор Суркіс назвав ці чутки маячнею.

"Щи­ро кажучи, добре, що про Мілев­ського так багато пишуть, цікавляться ним, але відомості про зацікавлення Артемом іншими клубами - маячня. Це просто розмови, клуб ні від кого не отримував офіційної пропозиції стосовно його трансферу", - розповів Ігор Михайлович.

Усі трансфери в клубі, за словами президента "Динамо", здійснюватимуть лише після погодження з Валєрієм Газзаєвим. Попри невдалі ігри киян, керівництво надалі довіряє російському фахівцеві, а тому не має наміру шукати йому заміну.  

Коментарі ()