Українська правда

"Волинь" досі немає арени для Прем'єр-ліги

Сергей Шемшученко — 5 червня 2010, 17:50

Керівництво луцької "Волині" звернулося до місцевої влади з проханням надати футбольному клубові стадіон "Авангард" в оренду.

Про це йдеться в листі, адресованому міському голові.

"Вихід команди до Прем'єр-ліги це додаткові обов'язки та важка робота в майбутньому. Втримати позитивний результат можливо лише шляхом об'єднання спільних зусиль клубу та влади міста Луцька", - наголошується в листі.

В повідомленні зазначається, що стан, оснащення та матеріальне забезпечення стадіону "Авангард" на сьогоднішній день є незадовільним і потребує додаткових зусиль та інвестицій, щоб відповідати вимогам ФФУ до стадіонів.

"Клуб готовий взяти на себе зобов'язання по облаштуванню та оснащенню Луцького стадіону "Авангард" на паритетних засадах з міською владою шляхом укладення договору оренди стадіону та земельної ділянки під ним", - підкреслюють функціонери клубу.

"Просимо терміново розглянути питання про надання в оренду ВАТ "Спортивний клуб "ФК Волинь" терміном на 49 років майна луцького стадіону "Авангард" та земельної ділянки для обслуговування стадіону", - йдеться в листі.

fc.volyn.net