Українська правда

Чанцев: Потенційні новачки вже знаходяться в команді

Сергей Шемшученко — 9 червня 2010, 11:43

Потенційні новачки луганської "Зорі" вже тренують в команді.

Про це головний тренер команди Анатолій Чанцев розповів в інтерв'ю газеті "СЭ в Украине".

"Мені не хотілося б зараз називати конкретні імена, адже в період міжсезоння це секретна інформація. Потенційні новачки вже знаходяться в команді, а тим часом питання про їх перехід перебувають у стадії вирішення. Це делікатна тема, яку керівники клубів намагаються передчасно не розголошувати", - наголосив він.

За словами наставника, запорожець Дмитро Невмивака приїжджав в "Зорю" і навіть встиг пройти медичне обстеження.

"Ну а тепер керівники обох клубів вирішують питання, пов'язані з його можливим переходом. Я дуже хочу, щоб цей футболіст грав у нашій команді. Розраховуємо використовувати Невмиваку на його звичної позиції центрального захисника", - сказав тренер луганчан.

"Якщо керівництво "Зорі" зуміє домовитися із запорізьким "Металургом" про перехід Володимира Аржанова і Віталія Вернидуба, то я буду радий бачити цих хлопців в нашій команді", - зазначив тренер.

За словами Чанцева, контракти з клубом продовжили троє гравців: голкіпер Ігор Шуховцев, півзахисники Микита Каменюка і Вадим Мілько. Днями мають продовжити угоду з Володимиром Єзерським.

"Поки ми розраховуємо на всіх, хто є в штаті "Зорі". А ось що в планах кожного з гравців, мені невідомо. У всякому разі, на сьогоднішній день все йде до того, що більше втрат в команді не буде", - сказав Чанцев.