Українська правда

"Севастополь" і "Волинь" офіційно візьмуть у Прем'єр-лігу 15 червня

Сергей Шемшученко — 9 червня 2010, 16:00

ПФК "Севастополь" і "Волинь" зобов'язалися виконати всі вимоги щодо інфраструктури, щоб їх взяли до Прем'єр-ліги.

Про це на прес-конференції у Києві заявив президент Прем'єр-ліги Віталій Данілов, передає кореспондент "Чемпіона".

"Я думаю, що ви самі знаєте стан їхніх стадіонів. До речі, ми будемо надалі робити питання інфраструктури клубів більш жорстким. Для того, щоб у клубів, які виступають у Прем'єр-лізі, були нормальні стадіони й інфраструктура. Адже від цього залежить успіх чемпіонату - трансляції, спонсори, уболівальники", - сказав він.

За словами Данілова, офіційно ПФК "Севастополь" і "Волинь" візьмуть у ПЛ 15 червня.

"Що стосується спортивного принципу, то вже зрозуміло, які клуби увійдуть у Прем'єр-лігу. Офіційно їх мають прийняти на засіданні 15 червня. Ці клуби дають певні гарантії, обіцянки щодо інфраструктури. Прем'єр-ліга чим зможе, тим і буде допомагати", - розповів президент.

"Я б не хотів би навіть розглядати питання, що вони не підготуються, і їх не візьмуть у Прем'єр-лігу. Вони заслужили на підвищення у класі, тому буде правильним, якщо вони спробують сили в елітному дивізіоні", - додав він.

ПФК "Севастополь" надіслав Прем'єр-лізі листи, у яких зобов'язався виконати всі вимоги.

"На сьогодні у нас є гарантійні листи від "Севастополя", де вони обіцяють виконати всі вимоги, які перед ними ставлять. Тому, думаю, на зібранні точно стане відомо, де вони гратимуть домашні матчі. Усі вимоги, які перед ними на сьогодні поставили, вони зобов'язалися виконати", - підсумував Данілов.