Українська правда

Тимощук: У мене в цей момент не дуже проста особиста ситуація

Сергей Шемшученко — 16 червня 2010, 09:24

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук заявив, що він може залишити мюнхеньский клуб, але все залежить від його особистих обставин.

"Я звик до того, щоб грати з першої до останньої хвилини, для мене це звично. Але навіть при тому розкладі, який склався в минулому сезоні, я намагався максимально допомогти "Баварії", коли з'являвся на полі. Які очікування виправдалися? Переходячи в "Баварію", я чекав, що буду грати в одній із кращих ліг світу. Високий рівень гри, організація, поля, стадіони - усе виправдало мої сподівання, я одержав величезне задоволення від гри в Німеччині.

А які не виправдалися? Не виправдалися тільки особисті - у тому плані, що готовий був грати 90 хвилин у кожному матчі, але часто залишався на лавці.

Чи розглядаю варіанти відходу в інший клуб? Пропозиції є. Але в мене в цей момент не дуже проста особиста ситуація, і тому зараз рішення про майбутнє я ще не прийняв. У будь-якому разі готовий до того, щоб боротися за місце в складі "Баварії". Від цієї команди усі чекають перемог не тільки в Німеччині, але й в єврокубках, - розповів Тимощук в інтерв'ю "Спорту ДЗД".