Українська правда

Андре приєднається до "Динамо" 5 серпня

Сергей Шемшученко — 19 червня 2010, 09:26
Новачок київського "Динамо" Андре Феліпе приєднається до "Динамо" 5 серпня.

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

"З нашого боку є єдина незадоволеність, вона полягає в тому, що Андре повинен знову виїхати в Бразилію і повернутися у "Динамо" тільки 5 серпня, після фіналу Кубку Бразилії", - сказав Суркіс-молодший.

За словами Суркіса, для "Сантоса" вихід до Кубку Лібертадорес вважається таким же почесним, як для "Динамо" - у Лігу чемпіонів.

"Футболіст повертається до Бразилії, але все ж таки, сподіваюся, нам вдасться умовити президента "Сантоса" змінити цю умову. Не думаю, що Андре, який вже приміряв динамівську футболку і думками перебуває в Україні, може їм чимось допомогти", - додав він.

Крім того, як пояснив власник київського клубу, якщо футболіст отримає травму в одному з майбутніх матчів, "Динамо" не отримає футболіста, а "Сантос" - грошей. "Все це потрібно зважити. У будь-якому випадку, я прийму будь-яке рішення іншого боку, життя може скластися так, що нам ще доведеться працювати", - зазначив Суркіс.

"Ми домовилися з Газзаєвим, що перший етап відбору Ліги чемпіонів гратимемо без Андре, а на другий, відповідно до регламентних норм УЄФА, зможемо його заявити. Сподіваюся, Андре буде забивати м'ячі і стане тим гравцем, який потрібен "Динамо", щоб вирішувати поставлені перед командою завдання", - наголосив президент "Динамо".

Як розповів керівник клубу, йому довелося провести багато безсонних ночей, бо далася взнаки велика різниця в часових поясах.

"Складності були не в трансферній сумі, а в тому, що футболіст належить трьом сторонам: на 35% "Сантосу", 25% - агентам і 40% - своєму колишньому клубу "Кабо Фріенсе". Тому переговори просувалися важко. Ми тримали зв'язок тільки з "Сантосом", повністю довіривши їм переговори з партнерами. Тепер всі питання вирішені", - підсумував Суркіс.