Українська правда

Головний тренер "Севастополя" міг відмовитися від цієї посади

Сергей Шемшученко — 22 червня 2010, 21:28

Якби призначення Сергія Шевченка головним тренером "Севастополя" зачепило самолюство колишнього тренера Олега Ліщинського, Шевченко відмовився б від цієї посади.

Про це розповів новий головний тренер "Севастополя" Сергій Шевченко, пише "Український футбол".

"Ми з Олегом Лещинським друзі й у нас ніяких розбіжностей немає. Якщо ви пам'ятаєте, на початку сезону я працював тренером-консультантом у "Севастополі", намагаючись у міру своїх знань і можливостей допомагати йому в роботі. Навіть будучи, як-то кажуть, по різні боки "барикад", ніколи не відмовляв Олегу, коли він звертався до мене з деяких питань", - пригадує Шевченко.

"Коли ж зателефонував з пропозицією очолити "Севастополь" його президент, у мене відбулася відверта розмова з Олегом Станіславовичем з приводу мого переходу в команду. У відповідь ніяких заперечень не виникло, і він додав, що після того, як команда вийшла на такий високий рівень, йому ще багато чого треба навчитися", - розповів Шевченко.

"Хочу сказати відверто: якби мій прихід у "Севастополь" хоча б якось зачепив самолюбство Олега Станіславовича, то я б негайно відмовився від пропозиції очолити команду", - сказав головний тренер.