Українська правда

Газзаєв візьме Теміле і Калитвинцева в "основу"

Сергей Шемшученко — 29 червня 2010, 10:42

Головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв заявить Франка Теміле і Владислава Калитвинцева за основну команду на новий сезон.

Про це російський фахівець заявив у коментарі офіційному сайту клубу.

"Думаю, що Теміле і Калитвинцева - обов'язково. Мені дуже подобається, як вони працюють. Про Гармаша вже не кажу - він другий рік в основному складі. Зозуля, на мій погляд, дуже прогресує. Інші будуть грати за молодіжну команду", - сказав тренер, коментуючи підсумки збору в Австрії.

Газзаєв також заявив, що дуже задоволений ставленням до справи новачка Бертольо: "Це високотехнічний гравець, який, незважаючи на молодий вік, має досить гарний рівень і клас гри".

"Що стосується Попова, на жаль, він отримав невелику травму і фактично в справі ми його бачили по одному тайму в матчах з "Рубіном" і "Зенітом". Це досить досвідчений і навчений футболіст, якому потрібно адаптуватися до принципів гри, які сповідуються нашим клубом", - сказав Газзаєв.

"Дуже шкодую, що проявився рецидив старої травми у Гусєва. На зборі він перебував у блискучій формі. У понеділок Олег поїхав на консультацію до Німеччини, будемо чекати висновок лікаря. Попов за два тижні відновиться і зможе допомогти команді. Бетао в середині збору отримав мікротравму, але вже відновився", - підсумував він.