Головне

"Арсенал" переїде на лівий берег?

07.06.2010 14:45 242 0
Ділянка землі під будівництво стадіону київського "Арсенала" розташована у столиці на лівому березі Дніпра.

За інформацією видання MIGnews.com.ua, яке посилається на власні "достовірні джерела", земельна ділянка розташована на території Деснянського району (лівий берег столиці).

Вона безпосередньо примикає до вулиці Братиславської, яка повністю забезпечена транспортною розв'язкою - тролейбус, автобус, маршрутне таксі. Найближча станція метро - "Чернігівська" - розташована на відстані близько 2 км.

Фахівці стверджують, що ділянка має ідеальне розташування, а також всі можливості розширення та будівництва інфраструктури. До речі, ще 15 років тому саме на цьому місці планувалося будівництво стадіону, і навіть були зроблені певні розробки.

Керівництво "Арсеналу" вже направило в київську мерію лист з проханням винести дане питання на сесію Київської міської ради.

У листі підкреслюється, що "Арсенал" нічого безкоштовно не просить - клуб готовий заплатити гроші за ділянку, і просить київську владу законодавчо затвердити ці наміри і як можна швидше оформити документи, необхідні для того, щоб максимально швидко приступити до будівництва нового стадіону.

Коментарі ()