Українська правда

"Карпати" встановлять сидячі сидіння у фан-секторах

Сергей Шемшученко — 2 липня 2010, 14:51

"Карпати" встановлять сидячі сидіння у фан-секторах, виконуючи норми УЄФА.

Про це заявив генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин.

"Ми чудово обізнані з вимогами УЄФА щодо проведення міжнародних матчів і без надокучливих нагадувань Стороженка. Після того, як стало відомо, що "Карпати" гратимуть в єврокубках, було заплановано цілу низку робіт на стадіоні. Й серед них - встановлення сидінь, як цього вимагає УЄФА", - сказав він.

За його словами, станом на сьогодні індивідуальні пластикові сидіння у 15-16 секторах стадіону "Україна" вже встановлені.

"А "борця з вселенським злом" пана Стороженка запевняю: ФК "Карпати" не забуде про бажання вболівальників підтримувати команду у національних змаганнях стоячи, як це робиться в Європі. Зрештою, вболівальники голосно підтвердили свою позицію у цьому питанні під час матчу Національних збірних України та Румунії у Львові", - наголосив він в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

Окрім того, на даний момент встановлюються додаткові евакуаційні виходи в ігрову зону в секторах 6, 9, 22, 25. "Карпати" планують замінити бігову доріжку навколо стадіону на штучне покриття і відновити зламані індивідуальні пластикові сидіння.