Українська правда

Чигринський: Перехід став можливим після відставки Лапорти

Сергей Шемшученко — 6 липня 2010, 13:50
Перехід Дмитра Чигринського у "Шахтар" став можливим після відставки Жоана Лапорти з посади президента "Барселони".

"Все вирішилося буквально днями. А визначальним чинником стала зміна керівництва "Барселони". З початку липня свої повноваження склав Лапорта. З приходом нового керівництва питання і розв'язалося", - наводить слова футболіста сайт "Шахтаря".

За слова футболіста, свою роль зіграло нове керівництво "Барселони".

"Я спілкувався з Гвардіолою. Він все так же мені вірив. Але позиція клубу була дещо іншою. Адже за мене, тобто футболіста, який в попередньому сезоні практично не потрапляв до складу, можна було виручити непогані гроші", - пояснив захисник.

На думку Чигринського, він не просто мотивований, а супермотивований на роботу в "Шахтарі" і на "повернення в сім'ю".

"Розумію, наскільки все буде непросто, адже попередній рік в ігровому плані для мене практично вилетів. Загалом, зараз не місце словам, а місце справі. Я хочу знову зайнятися улюбленою справою", - додав гравець.

Чигринський наголосив, що абсолютно не боїться конкуренції: "Я прийшов, щоб приносити максимальну користь команді. А конкуренція - це здорово. Конкуренція - це справді дуже здорово для будь-якого футболіста. Я у жодному разі не кажу, мовляв, мене придбали - і відразу ставте в основний склад".

"Бажання працювати і оптимізм у мене зараз, скажімо так, зашкалює. Тому я дуже задоволений тим, що повернувся", - підсумував Чигринський і додав, що вже пройшов медогляд і здав необхідні тести.