Українська правда

Близнюк: З деким поговорили по-чоловічому

Сергей Шемшученко — 9 липня 2010, 21:47

Головний тренер маріупольського "Іллічівця" Ілля Близнюк дуже радий позитивному результату в матчі проти донецького "Металурга".

"Я дуже радий такому позитивному результату. Звичайно, якістю гри я незадоволений, а результатом задоволений", - наводить слова фахівця прес-служба "Металурга".

На думку тренера, на діях його команди позначився тиск: "У першому таймі це було видно. І то з яким настроєм приїхали хлопці. Думаю, вони перегоріли".

"У перерві ми намагалися все виправити: з деким поговорили по-чоловічому, інших погладили по голові. Зробили висновки з гри донецького "Металурга". Хлопці нас почули і вже по-іншому почали грати в другому таймі", - наголосив він.

За словами Близнюка, його команда має ще багато проблем, зокрема з кадровим складом.

"Я дуже вдячний, за те, що не здалися в грі з такою класною командою як "Металург" Донецьк. У нас майже 75% гравців 88-89 років - думаю, це теж показник. З такою класною командою грати у відкритий футбол - це крах! У тому році ми грали і мали 9 моментів! ККД - 0. "Металург" мав 3 моменти - забив 4 м'ячі. Мені такий футбол не потрібен", - зазначив Близнюк.

Тренер також пояснив, чому відбулася заміна Романенка: "Він був травмований і попросив заміну. Він професіонал і вчасно попросив заміну. Лікарі його оглянуть і оголосять результат".