Українська правда

Чанцев: Це навіть не піддається коментарям

Сергей Шемшученко — 9 липня 2010, 22:38

Порушення півзахисника "Зорі" Віталія Віценця на 66 хвилині матчу проти "Севастополя" не піддається коментарям.

Про це заявив головний тренер "Зорі" Анатолій Чанцев.

"Віценець отримає дисциплінарні санкції. Це навіть не піддається коментарям, і він своє отримає. Індивідуальна розмова відбудеться з ним обов'язково", - сказав тренер.

За словами Чанцева, він не помічав "зірковості" у хавбека: "Принаймні в побуті і на тренуваннях він поводить себе нормально. Але цей вчинок сьогодні його абсолютно не красить. Я повторюся - за це він своє дістане", - наводить слова тренера прес-служба клубу.

На думку фахівця, моментів для взяття воріт було створено достатньо.

"Реалізація шкутильгає. "Севастополь" грамотно наситив оборону і перекрив нам зони. Проте, коли ми вмикали швидкість, у нас виходили гострі атаки", - зазначив Чанцев.

"У Касяна був момент. Забий він гол, до нього не було б питань. Однак Касяна ще не вистачає на всі дев'яносто хвилин. Віценець повинен був забивати в першому таймі. У другому повинен був забивати Білий і Полянський. Звичайно важко було грати як нам, так і їм", - додав тренер.

Як розповів головний тренер "Зорі", його команда намагалася побудувати гру в ритмі аритмії - десь вибухнути, десь трохи перепочити.

"Але коли ми не можемо забити, весь час йде нагнітання. Це забирає багато сил. До хлопців у мене просто величезні претензії", - підсумував він.