Головне

Заступника Суркіса назвали "шкідником" і порадили злізти з "порохової діжки"

02.07.2010 15:02 230 0
Віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко є шкідником, який планомірно псує імідж вітчизняного футболу.

Про це заявив генеральний директор львівських "Карпат" Ігор Дедишин в інтерв'ю сайту клубу.

"Дивуюсь лише, чому такою "натхненною" діяльністю цього суб'єкта досі прискіпливо не зацікавилось найвище керівництво Федерації футболу України. Адже тримати у своїх стінах шкідника, що планомірно псує імідж вітчизняного футболу, та ще й у надвідповідальний момент підготовки країни до Євро - не набагато безпечніше, ніж сидіти на пороховій діжці", - сказав він, коментуючи вимоги Стороженка щодо обладнання стадіону "Україна" на наступний сезон.

Дедишин не бачить "раціональних причин такої поведінки".

"У мене є лише одне пояснення: ця людина патологічно ненавидить Львів, "Карпати" і галицький футбол. Більше того - це справжній галапас в українському футболі загалом. Як інакше можна назвати людину, що свідомо, системно і наполегливо, із садистським вищиром, провокує вболівальників країни, вульгарно перекручуючи факти і називаючи чорне білим?!" - обурений представник львівського клубу.

"Які при цьому власні інтереси переслідує цей провокатор - я не знаю. Можливо, йому вже надто тисне сумнозвісна сорочка у кабінеті ФФУ, з якої він виріс, а разом з цим і його кар'єрні амбіції?", - додав Дедишин.

Коментарі ()