Українська правда

Данілов: Нам необхідно підвищити рівень знань правил гри тренерів і футболістів

Сергей Шемшученко — 20 липня 2010, 18:10

Президент Прем'єр-ліги Віталій Данілов задоволений ініціативами куратора суддів П'єрлуїджі Колліни.

Про це повідомляє офіційний сайт ФПЛ.

"Ще дуже рано давати оцінку діям Колліни. Відзначу лише, що мені подобається його прагнення створити автономну структуру, рівновіддалену і від клубів Прем'єр-ліги, і від ФФУ. Водночас механізми реалізації його реформ повністю не озвучені", - сказав Данілов.

"Я вбачаю позитивну динаміку в організаційній частині з появою посади помічника куратора, який буде практично увесь час в Україні. Разом з тим залишаюся при своїй думці, що керівник системи суддівства зобов'язаний працювати у нас на постійній основі. Наскільки реально наїздами керувати господарством, що потребує кардинальних змін, покаже час", - додав президент.

"Колліна висловив побажання зустрітися з керівниками клубів Прем'єр-ліги, тренерами і капітанами команд. На мою думку, така зустріч потрібна, але вона матиме скоріше презентаційний характер, а нам необхідно підвищити рівень знань правил гри тренерів і футболістів. Завдяки цьому істотно поменшає кількість конфліктів на полі. На Виконкомі я запропонував Колліні організувати виїзні семінари у клуби з питань правил гри для її безпосередніх учасників. Моя пропозиція була сприйнята ним позитивно", - повідомив Данілов.