Головне

Ліга Європи. "Карпати" відскочили у матчі з грузинами

29.07.2010 21:15 1547 0
Ліга Європи. "Карпати" відскочили у матчі з грузинами

Свій перший матч 3 кваліфікаційного раунду Ліги Європи львівські "Карпати" хоча і виграли з мінімальним рахунком 1:0 у грузинського "Зестафоні", але залишили багато питань на матч-відповідь у Грузії. Гра "Карпат" нагадувала гойдалки і стала справжіним розчаруванням для небагатьох уболівальників, які цього вечора відвідали стадіон "Україна".

Єдиною людиною на стадіоні, яка посміхалася, був перший Президент України Леонід Кравчук, який із фана "Динамо" перефарбувався у зелено-білі кольори.

Гра ж "Карпат" мало кому сподобалася. Хоча господарі і розпочали доволі завтято. Вже на шостій хвилині після навісу Федецького, Худоб`як, скориставшись помилкою захисників майстерним ударом головою поклав м`яч у кут воріт. Забивши, "Карпати" ще хвилин з 20 протримали високий темп гри, чим завдавали труднощів для захиситу "Зестафоні". Але більш львів`яни не забивали.

Хоча гра з грузинами мала скластися для "Карпат" доволі успішно. Грузинська команда не закривалася в захисті і давала грати, але підопічні Олега Кононова наситилися футболом ще в першому таймі.

Заключна 45-хвилинка гри пройшла під знаком гостей, які мали не один шанс забити, а моментами попросту зависали на воротах Тлумака.  "Карпати" ж чомусь грали з гостями дружньо і якось розслаблено. Можливо, львівська команда на знак солідарності з грузинами, які категорично відмовляються розмовляти російською, так вирішила підтримати дружню Грузію...

Тим не менш, такий футбол не подобався глядачам, які в середині другого тайму перейшли на освистування улюбленої команди. Прокинулися "Карпати" лише в заключні хвилини гри. Мав забивати Худоб`як, але на шляху м`яча став захисник.

На матч-відповідь у Кононова має бути багато завдань. Одне з них - як змусити "Карпати" грати у свій футбол з посереднім "Зестафоні", і хоча б зберегти хитку перевагу в один м`яч у визній грі.

Коментарі ()