Головне

Прем'єр-ліга. Севастополь не витримав потрійного удару Києва

31.07.2010 20:42 933 0
Прем'єр-ліга. Севастополь не витримав потрійного удару Києва

Перед матчем з "Динамо" у 4 турі турі чемпіонату України гравці та тренер ПФК "Севастополь" заявляли, що дадуть бій киянам і спробують не програти. Навіть підписали в екстренному порядку екс-гірників Левандовськи та Дуляя. Не вийшло.
Лише в першому таймі ПФК "Севастополь" протистояв віце-чемпіонам України на рівних. Як тільки у ворота господарів влетів перший гол, то підопічні Сергія Шевченка "посипалися".

Хоча як і в першому і в другому голі була в наявності помилка голкіпера Сокоренка. У першому голі голкіпер кримчан залетів разом з м`ячем у ворота після удару головою Ярмоленка, хоча варто було просто відбити м`яч кулаком. Коли ж забивав Михалик, то воротар не зумів зреагувати на не хитрий хоча і сильний удар динамівця.

Газзаєв ж після гри з "Севастполем" має турбувати стан захисту команди, причому це не вперше такі провали. Тричі господарі мали шанс забивати "Динамо", але якщо в перших двох епізодах хибили гравці із завершальнім ударами, то в заключній 45-хвилинці "Динамо" вже рятував Бойко.

Найбільша ж небезпека для воріт "Динамо" йшла з флангів, де по черіз провалювалися то Сілва, то Маграо. Те ж саме стосується і гри Михалика, який знову видав не найкращий матч хоча і забив.

"Севастополь" ж нічим не здивував "Динамо". Здивувало лише одне - команда, яка грає в Прем`єр-лізі, не має своєї культури уболівальння фанів. На трибунах стадіону по черзі розмахували то прапорами, Росії, то СРСР, то стягами війського-морського флоту СРСР та Росії...

Коментарі ()