Головне

У Григоришина обіцяють переслідувати Суркіса в британських судах

06.07.2010 15:47 440 0
Англійський апеляційний суд залишив у силі можливість компанії Pacific продовжити юридичні переслідування підприємств Ігоря Суркіса в судах Великої Британії.

Зокрема це стосується компанії Soccer Marketing International, повідомили "Чемпіон" у прес-службі "Pacific".

"Компанія Pacific неодмінно скористається цим правом", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, англійський апеляційний суд ухвалив рішення щодо скарги Pacific International Sports Clubs Limited, власником якої є Костянтин Григоришин, щодо суперечки з Ігорем Суркісом і низкою компаній, власником яких є Суркіс-молодший.

Основна суперечка стосується права власності Pacific на акції київського ФК "Динамо", її частки в акціонерному товаристві, яка, як стверджує компанія Pacific, була неправомірно розмита і привласнена діями Суркіса і пов'язаних з ним компаній.

У процесі розгляду можливості слухання скарги проти Ігоря Суркіса в Англійському суді, Апеляційний Суд визнав глибокі сумніви щодо чесності та неупередженості судової системи України.

Однак Суд, у кінцевому рахунку, вирішив, що дані сумніви не є приводом для розгляду справи проти особисто Ігоря Суркіса в Англійському суді, враховуючи, що всі факти у справі мали місце на території України.

Дане рішення не відноситься до скарг компанії Pacific щодо корпоративного суб'єкта Суркіса, компанії Soccer Marketing International.

Коментарі ()