Українська правда

Суркіс не погоджується з часом початку матчу з донецьким "Металургом"

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2010, 09:51

Київське "Динамо" планує провести матч 5 туру чемпіонату України о 20:15, оскільки на цей час є домовленість з телеканалом 1+1 про пряму телетрансляцію гри.

Про це ідеться в листі президента "Динамо" Ігоря Суркіса до власника донецького "Металурга" Сергія Тарути.

"Клуб, зважаючи на надзвичайно спекотну температуру повітря, початок матчу о 21:00 цілком влаштовує. Однак, зважаючи на анонсування, що пряма трансляція матчу відбудеться на каналі "1+1", на друк і розповсюдження квитків, ми вимушені погодитися на умови, запропоновані Телерадіокомпанією "Студія 1+1", та провести матч о 20:15.

Хочу запевнити Вас, вельмишановний Сергію Олексійовичу, що вищевикладена ситуація сталася не з вини нашого клубу, а передусім через незрозумілу та деструктивну позицію Дирекції ОПФКУ "Прем'єр-ліга", яка в цьому питанні навряд чи керувалася логікою та здоровим глуздом. ФК "Динамо" Київ у цій ситуації першочергово піклувався про здоров'я та комфорт футболістів та вболівальників обох команд. До того ж, акцентую Вашу увагу, що ми із самого початку орієнтувалися на вказаний початок матчу, що прозоро відображено в нашому відкритому листуванні з Федерацією футболу України та Прем'єр-лігою, - цитує Суркіса офіціний сайт "Динамо".

Нагадаємо, що Прем`єр-ліга початок гри "Динамо" - "Металург" (Донецьк) призначила на 21:00.