Головне

Суркіс: "Для команди, яка претендує на груповий турнір ЛЧ, ми виглядали невиразно"

16.08.2010 10:42 667 0
Суркіс: "Для команди, яка претендує на груповий турнір ЛЧ, ми виглядали невиразно"

Полтавська "Ворскла" на чолі з її тренером Миколою Павловим уже давно стала грозою авторитетів.

Так вважає президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, про що розповів в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Футбол тим і хороший, що сюрпризи у ньому трапляються навіть тоді, коли цього найменше очікуєш. Втім, полтавський клуб давно став грозою авторитетів: у минулому турі він обіграв "Металіст", а у цьому - завдав поразки "Динамо". Було б добре, якби цій команді вистачило сил так само вдало зіграти з "Дніпром" і "Шахтарем", - сказав він.

На думку Суркіса, запорукою успіху полтавської "Ворскли" є кваліфікація її головного тренера Миколи Павлова.

"Мені доводилося працювати з ним, і я знаю цю людину як чудового мотиватора. Продовжуючи роботу, розпочату Віктором Носовим, він зумів створити у Полтаві чудовий мікроклімат. Перемогти "Ворсклу" на її полі нам не вдається третій сезон поспіль: два роки тому ми зіграли тут унічию 2:2, рік тому - 1:1", - розповів президент киян.

"Усе вищесказане не означає, що поразка не стала для мене несподіванкою. Мені не хотілося б розбирати гру футболістів "Динамо" по персоналіях, але переконаний, що для команди, яка претендує на вихід у груповий турнір Ліги Чемпіонів, ми виглядали невиразно - навіть з поправкою на спеку і майбутній у вівторок матч з "Аяксом", - вважає Суркіс-молодший.

"Засмутила відсутність цілісної картини гри, а найбільше - той факт, що гравці, які замінили основних виконавців не спробували довести наставнику серйозність власних домагань. Іншими словами, пред'явити претензії нашим гравцям я можу перш за все по самовіддачі", - підсумував він.

Коментарі ()