Головне

Газзаєв: Мене турбує воротарське питання

16.08.2010 16:54 755 0
Газзаєв: Мене турбує воротарське питання

Про стан футболістів "Динамо"

"З урахуванням напруженого графіку ми дозволили найбільш навантаженим гравцям перепочити, бо матч чемпіонату України з "Ворсклою" був сьомим, який ми зіграли через два дні на третій. Тож Шевченко, Гармаш, Єрьоменко мали трохи перепочити. По Ярмоленку - то з ним уже все гаразд, він готується до завтрашнього матчу. Здорові всі гравці з Хачеріді включно, окрім Маграо", - сказав тренер.

Про матч із "Ворсклою"

"Дозволивши гравцям перепочити, ми поступилися полтавчанам. Поразка не додала нам позитиву, але тепер нам треба переключитися на наступний матч", - пояснив Газзаєв.

Про гру з "Аяксом"

"На нас чекає дуже важливий матч із хорошим суперником. Ми подивилися багато матчів "Аякса" і у чемпіонаті країни, і у Лізі Чемпіонів. У них швидка, молода команда, що сповідує цікавий футбол, такою ж буде і наша зустріч. У нас одне завдання - потрапити до групового турніру Ліги чемпіонів. Ми просто повинні це зробити", - запевнив Валерій Георгійович.

Про воротарів

"Помилки воротарі роблять так само, як і польові гравці. Але їхні похибки більше помітні. Воротарське питання мене турбує. Завтра гратиме оптимальний склад, постараємося мінімізувати несподіванки", - підсумував тренер.

Про новачка Андре

"Футболіст тільки почав з нами працювати. У нас все ще немає його трансферного листа, через це він не міг зіграти з "Ворсклою", на що ми дуже сподівалися. Це все через "Сантос", але, сподіваюся, сьогодні все отримаємо", - додав Газзаєв.

Коментарі ()