Головне

Ярославський: Ніколи в житті не сяду поруч із Суркісом

17.08.2010 14:23 903 0

Харківський "Металіст", якого позбавили дев'яти очок у першості країни сезону-2010/11 за участь у договірному матчі з львівськими "Карпатами" в 2008 році, збирається оскаржувати рішення Контрольно-дисциплінарного комітету (КДК) Федерації футболу України (ФФУ).

Про це повідомляє "Gazeta.ua".

"Григорій Суркіс просто сам себе тицьнув обличчям у багнюку. Ми оскаржимо рішення в Апеляційному комітеті ФФУ, але там засідають фахівці юридичної компанії BIM, акції якої належать братам Суркісам та їх другу Віктору Медведчуку", - сказав власник "Металіста" Олександр Ярославський.

"Підемо у Спортивний арбітражний суд Лозанни - там людей, підконтрольних Суркісові немає. "Металіст" не грав і не гратиме договірних матчів. Прокуратура не визнала факту підкупу по матчу. А ФФУ, виявляється, знайшла те, чого немає", - додав він.

"Чи пробував я домовлятися із Суркісом? А для чого? Суркіс створив свої правила гри в українському футболі. Спрямовані вони на те, щоб гарантувати "Динамо" постійну участь у фінансово привабливій Лізі чемпіонів - заради цього він піде на все. Я не маю повноважень, щоб зняти його з посади президента ФФУ, але впевнений: ця хвиля скандалів - суддівство, час початку матчів - сама його змете з крісла. І ми побачимо, де буде "Динамо", - говорить Ярославський.

За словами Ярославського, його ставлення до збірної України через конфлікт не зміниться.

"Мирон Маркевич працюватиме і далі - професійно. База у Високому, стадіон "Металіст" - усе у розпорядженні національної команди. Чи сяду я ще колись поруч із Суркісом? Ніколи в житті. Я і так з ним не дуже сідав поруч", - додав він.

Коментарі ()