Головне

"Карпати" будуть очищати футбол від Суркіса

18.08.2010 12:11 673 0

Львівські "Карпати" будуть подавати апеляцію на рішення КДК ФФУ про прозбавлення клубу 9 очок та дискваліфікацію керівників команди, які отримали покарання за організацію договірного матчу з харківським "Металістом".

"Юридичне невігластво Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ не залишає вибору - ФК "Карпати" поетапно, усіма юридичними методами добиватиметься справедливості. Наступним кроком буде звернення до Апеляційного комітету.

Не маючи жодних ілюзій щодо рішення цієї інстанції, львівський клуб готуватиме звернення до Спортивного Арбітражного Суду в Лозанні, де в діалозі з незалежними та фаховими юристами відстоюватиме як свою позицію у справі матчу "Металіст" - "Карпати", так і принципову незгоду з безпрецедентним явищем, коли Федерацію футболу країни очолює корупціонер.

"Карпати" запевняє уболівальників у тому, що доведе справу до логічного завершення, наслідком чого стане очищення українського футболу від корупції та її носіїв на чолі з Президентом ФФУ Григорієм Суркісом. Будучи абсолютно упевненим у своїй правоті, ФК "Карпати" звертається до здорових сил в українському футболі із закликом спільними зусиллями покласти край свавіллю футбольного авторитаризму, - ідеться у заяві "Карпат" на офіційному сайті клубу.

Коментарі ()