Головне

ТРК "Україна" буде транслювати матчі "Шахтаря" у Лізі чемпіонів

18.08.2010 17:23 1272 0

ТРК "Україна" відновить вихід програми "Ніч Ліги чемпіонів" та буде транслювати матчі "Шахтаря" у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Про це в коментарі "Телекритика" повідомив директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов.

За його словами, угода щодо придбання прав на Лігу чемпіонів підписана за тією ж схемою, що й у попередні роки, коли канал показував турнір.

"Матчі Ліги чемпіонів виходять у вівторок та середу, і ми придбали один з цих днів - 50% цих прав, знаючи, що ми отримаємо усі матчі "Шахтаря" в груповому раунді. Ми будемо показувати один матч у прямому ефірі, і ще один у запису.

Ми одразу планували купівлю 50% прав, адже канал будується на різних лінійках, у тому числі і серіальних, тому перевантажувати сітку виключно чоловічим продуктом не можна,- розповів він.

 А от другу субліцензію на цей турнір поки що ніхто не придбав.

"Якщо зараз "Динамо" переможе "Аякс" і ще одна українська команда вийде в турнір, тоді, за моїм припущенням, серед наших каналів з'являться охочі купити права на іншу частину", - додав він.

 Також пан Денисов наголосив, що нині ведуться переговори щодо купівлі прав на Лігу Європи для телеканалу "Футбол", які мають завершитися до кінця серпня.

Коментарі ()