Головне

Ліга Чемпіонів. "Динамо" впевнено проходить "Гент"

04.08.2010 23:18 701 0
Ліга Чемпіонів. "Динамо" впевнено проходить "Гент"

Київське "Динамо" впевнено довело до завершення ту справу, яку розпочало тиждень тому у Києві. "Біло-сині" впевнено розібралися з "Гентом" і у Бельгії, забивши знову три м'яч. З однією лише різницею, що цього разу Бойка пробили.

До матчу гравці "Гента" казали, що шансів мало, та цілком можливо поборотися з "Динамо". Головним завданням вони вважали швидке взяття воріт. Це їм не вдалося. Хоча бельгійці з перших хвилин пішли в атаку, почали пресингувати. Київський захист такий натиск витримав.

Перший момент біля воріт господарів виник на 14-ій хвилині, коли Гармаш, добре зігравши на перехопленні віддав пас Єрьоменку. Роман віддав назад Денису, який пробив вище поперечини. "Гент" відповів ударом Чустовіча зі штрафного, який ногами відбив Бойко.

Перший же удар у ствір воріт бельгійців завершився голом. Мілевський боровся на п'ятачку, так би мовити, захисник невдало вибив точно на ногу Шевченка. Андрій точним пасом віддячив Гармашу за чудовий пас у грі у Києві.

Заміни, які тренер "Гента" зробив у перерві, команді не допомогли. До того ж кияни досить швидко подвоїли рахунок. Ярмоленко відібрав м'яч на лівому фланзі у візаві. Потім "круглий" потрапив до Мілевського, який не пожалкував відпасувати на Єрьоменка. Київський фін відповів тим же, і Артем більярдним ударом у кут воріт пробив воротаря.

Господарі знітилися, надавши киянам свободу у пересуванні. Проте їм таки вдалося забити. Кулібалі головою пробив точно від поперечини у ворота. "Динамо" у боргу не залишилося та знову відновило перевагу у два м'ячі. Відзначився Олег Гусєв, який повернувся після травми. Асистував Шевченко.

Підопічні Газзаєва впевнено вийшли до раунду плей-офф, де на них чекатиме набагато сильніший суперник. Саме через два тижні кияни будуть доказувати, що претендують на груповий етап Ліги Чемпіонів. Наразі ж вони забезпечили собі, як мінімум, виступ у груповому етапі Ліги Європи.

Коментарі ()