Головне

Ліга Європи. Єврокубкові амбіції "Дніпра" закінчилися у Польщі

26.08.2010 23:16 1103 0
Ліга Європи. Єврокубкові амбіції "Дніпра" закінчилися у Польщі

Свій черговий похід в Європу дніпропетровський "Дніпро" завершує безславно в польській Познані. Перед початком сезону, ось вже який рік, "Дніпро" заявляє про свої амбіції на чемпіонат України та єврокубки, але слова розходяться з ділом.

Гідну гру "Дніпра" в єврокубках можна згадати лише за тренера Євгенія Кучеревського. Після Кучеревського ще нікому не вдавалося покоряти Європу з дніпропетровським клубом. Не виходить це вже який сезон і у Володимира Безсонова. Начебто і гроші в "Дніпра" є, і гравців купують, але не грають, а якщо і грають, то моментами та й то не завжди.

Цього разу на шляху "Дніпра" в Європу став польський "Лех". Команда з Познані, добре організована, але навіть до когорти середняків східноєвропейського футболу вона не входить. Тим не менш саме "Лех" став перепоною для "Дніпра" в Європу.

Після мінімальної поразки від "Леха" у першій грі, "Дніпро" в Познані так і не спромігся на міні-подвиг. Не вистачило "Дніпру" ні бажання, ні майстерності, ні комбінаційної гри, ні тренерсьимкої думки. "Лех" практично весь матч оборонявся, хоча й видавав швидкі атаки, а ось в "Дніпра" в нападі нічого не виходило.

Селезньов бігав і старався, але не бив по воротах. Коноплянка, навпаки багато бив по воротах, але не влучав. Надто дорогий для "Дніпра" Гладкий також не зміг нічим допомогти своїй команді.
 
По грі "Дніпра" складалося таке враження, що команда просто не знає в який футбол їй грати. І якщо суперник не дає "Дніпру" комбінувати, створювати, то все "хана", гравці не знають як себе вести на полі.

І якщо в чемпіонаті України "Дніпру" ще вдається триматися у лідируючій трійці, то у Європі ця команда стала слабкою ланкою і закономірно попрощалася з Європою.

Коментарі ()